Categories
ŠOLSKA SKUPNOST IN PARLAMENT OŠ VODMAT:

Moja poklicna prihodnost: 5. del – 3. PREDSTAVITEV “V ŽIVO” – PEVEC – intervju z Bojanom Cvjetićaninom

Pozdravljene obiskovalke in obiskovalci naše spletne strani!

Danes vam bomo predstavili našo 3. predstavitev “v živo”, in sicer poklic pevca. Z današnjim dnem, praznikom ljubezni, praznikom svetega Valentina, Valentinovim oziroma valentinovim smo povezali poklic pevca zaradi vsebine pevčevih lastnosti. Poleg narisanih in pletenih srčkov, ki simbolizirajo ta praznik:

… vam pošiljamo tudi matematično srce, saj kot veliko stvari v naravi lahko tudi srce zapišemo v obliki funkcije in ga funkcija nariše:

http://dmentrard.free.fr/GEOGEBRA/Maths/Fonctions/ver3112/CoeurmathsMD.html

… in tudi misli v tujih jezikih, ki so jih izbrali učenci OŠ Vodmat:

Pevec velikokrat povezuje svoje petje z dvorjenjem in svoje pesmi povezuje z ljubeznijo oziroma jo v njih opeva. Pevca je narisala Julija Sever iz 6.a:

V tem delu smo pripravili presenečenje: V 5. delu “Moje poklicne prihodnosti” smo uspeli narediti intervju z znanim, popularnim pevcem, bivšim učencem naše šole, pevcem glasbene skupine Joker Out, Bojanom Cvjetićaninom. Skupino Joker Out je narisala Mia Ratoša Rigler iz 8.a:

S tem intervjujem smo se medgeneracijsko povezali, v novinarskem poklicu pa so se preizkusili učenci Iris Hadžalić iz 8.a ter Nik Gričar in Zala Zobavnik, oba iz 4.a:

Predstavitev “v živo”: pevec – Intervju z Bojanom Cvjetićaninom

Upamo, da ste uživali v predstavitvi “v živo”: pevec, v kateri smo vam predstavili “v živo” pevca Bojana in njegove pesmi v skupinah Apokalipsa in Joker Out.

Želimo vam veliko ljubezenskih trenutkov celo leto.

Ekipa Šolske skupnosti in parlamenta OŠ Vodmat

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja